Cum ne găsiți

+373 (235) 33 330

Recepție: 8:00-17:00 luni – vineri

+373 (791) 19962

Recepție: 8:00-21:00 Luni – duminică

+373 (783) 33 304

Informații : 8:00-17:00 luni – vineri

DESPRE NOI

 

Progresul, spiritul de dezvoltare, performanțele și tendința inovației – sunt cartea de vizită a Centrului Medical „DOCTOR” din or. Orhei.
Centrul nostru este un complex bine determinat de servicii medicale de calitate înaltă ale echipei de medici calificați și experiență bogată.
Din momentul deschiderii sale ( 8 noiembrie 2013), CM “Doctor” înregistrează tendința continuie de creștere a satisfacerii clientelei pentru servicile medicale primite, tendința de diversificare a spectrului de servicii, care sunt îmbinate cu calitatea înaltă a serviciilor prestate de către personalul Centrului.
În cadrul CM “DOCTOR” recent a avut loc deschiderea Departamentului de Reabilitare Medicală – „Insula Sănătății” – care adduce un element inovator în sectorul medical.
Fiind unul din cele mai moderne, dotat cu utilaje performante de ultimă oră și unic după infrastuctură sa, Departamentul oferă pacienților săi noi metode de tratament personalizate în dependență de necesitățile medicale. Astfel, este creat un mediu favorabil și confortabil pentru tratarea și reabilitarea cu succes a pacienților cu diferite maladii și integrarea lor deplină în societate.
Amplasată extrem de favorabil, în centrul Republicii Moldova, în or. Orhei – „Insula Săntății” – este o insulă adevărată, unde se pot primi atît servicii medicale de înaltă calitate, cît și în timpul liber doritorii pot beneficia de concerte cu muzică live, de excursii la Complexul arhitectural ”Orheiul vechi”, Mănăstirea Curchi, Casa de degustare a vinului ”Wine house”.
 
Depunem tot efortul, capacitatea, experiența, devotamentul pentru a ajuta oamenii să-și recapete sănătatea, încrederea în viitor, să redevină activi, să-și continue activitățile obișnuite și să se bucure de viață alături de familie și de cei dragi.